Hulp bij moeilijk te reinigen oppervlaktes

Dé oplossing voor streep loos schoonmaken

Herken jij ook de frustratie wanneer je naar je net schoongemaakte spiegel kijkt en toch strepen ziet? Ondanks dat je zo je best hebt gedaan tijdens het schoonmaken. QWIKR® heeft de oplossing voor streep loos schoon glas en biedt jou de helpende hand. Met de Q-Inox & Glass is deze frustratie verleden tijd. Wij delen graag de ervaring van een tevreden klant en zetten de voordelen van de Q-Inox & Glass freshtex™ doek graag voor je op een rijtje om het schoonmaken in de gezondheidszorg makkelijker en efficiënter te maken.

Nadrogen is verleden tijd
Er is maar één schoonmaakdoek nodig voor een perfect schoon en streep loos resultaat. De Q-Inox & Glass is speciaal ontwikkeld voor de lastig te reinigen oppervlaktes zoals glas, ramen en RVS. De unieke coating die over de schoonmaakdoek zit, zorgt ervoor dat er een veel kleinere waterfilm achter blijft. Door het snelle drogen van het oppervlak blijven er geen strepen achter en is nadrogen niet meer nodig. Zo bespaar je niet alleen ruimte op de schoonmaakkar, maar ook tijd tijdens het schoonmaken in de zorg.

Blinkend RVS zonder reinigingsmiddelen
Zoek je tips om RVS te reinigen, krijg je verschillende chemische reinigingsmiddelen aangeboden. Waarom schoonmaken met reinigingsmiddelen als het ook zonder kan? QWIKR® streeft naar een duurzame manier van schoonmaken. De 3D wafelstructuur in combinatie met de unieke coating zorgt ervoor dat het vuil goed wordt opgenomen en vastgehouden. Waardoor er een perfect schoon streep loos resultaat ontstaat op alle moeilijk te reinigen oppervlaktes! Lees hier de 5 redenen om te kiezen voor QWIKR Freshtexdoeken™. 

Ervaring uit de gezondheidszorg
QWIKR® heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan en geeft om de mening van de schoonmakers. Een tevreden klant verteld: ‘nu hoeven we gelukkig niet meer stevig te boenen met schuursponsjes om de tandpasta resten uit de wasbak te verwijderen. De Q-Inox & Glass verwijdert dit zonder moeite.’ De zachte vezels zorgen ervoor dat het zeer goed absorbeert, vuil verwijdert en geen krassen achter laat.

Kortom; geen droogdoeken, zeem, spons of reinigingsmiddelen, maar alleen de Q-Inox & Glass met water is voldoende voor schoon glas, ramen en RVS. Deze doek verwijdert tijdens het gebruik 99,97% van de bacteriën. En maakt de QWIKR® belofte zeker waar: een hygiënisch en langdurig fris resultaat.Geplaatst op 24 aug 2022.

Terug naar overzicht >