Onze krachtDe kracht van QWIKR® Professional

  • Hygiënisch schoon resultaat zonder chemie
  • QWIKR® ontzorgt
  • Kosten & tijd besparend werken
  • Innovatief en lijkt nergens op
  • Duurzaam geproduceerd in Nederland
  • Producten zijn OEKO-TEX™ en Nordic Swan gecertificeerd. 

Hygiënisch!

Met de QWIKR® Freshtex™ producten behaalt u een hygiënisch schoon resultaat met alleen water. Chemie is niet langer nodig. Dit is een van de manieren hoe QWIKR® bijdraagt aan een duurzame manier van schoonmaken.

Een onafhankelijk testbureau heeft uitgewezen dat de Freshtex™ doeken met alleen water > 99,99% van de bacteriën verwijderen. Hierdoor behaalt u een hygiënisch schoon resultaat zonder gebruik van chemie. Bij QWIKR® staat het belang van hygiëne hoog in het vaandel. Met dat in gedachten zijn onze producten ontwikkeld. U zult misschien denken of het nou 99,9% of 99,99% is dat is maar één cijfer achter de komma verschil. Toch maakt dat bij uitbraken van MRSA, norovirus en andere ziekte bestrijding het verschil. Met QWIKR® draagt u bij aan het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen. Wij gunnen patiënten en cliënten een hygiënisch schone leefomgeving.
 

Wat is Freshtex™?

QWIKR® heeft dé innovatie op het gebied van microvezel. Wij hebben Freshtex™ producten ontwikkeld die met niets te vergelijken zijn. Het is de unieke coating in combinatie met de finish die er voor zorgt dat de QWIKR Freshtex™ producten uniek zijn en beter schoonmaken dan de traditionele microvezeldoek. De coating en finish zorgen voor de volgende voordelen:

- Minder wrijvingsweerstand

- >99,99% van de bacteriën worden verwijderd met alleen water

- Versterkt de functie van de microvezel; waardoor vuil en bacteriën beter worden vastgehouden

- Laat een kleine waterfilm achter waardoor nadrogen niet nodig is en er een streeploos schoon resultaat ontstaat.

De schoonmaakhulpmiddelen van QWIKR® zijn met niets te vergelijken. Onze doelstelling om producten te ontwikkelen waarmee hygiënischer, beter en sneller kan worden gewerkt hebben we ruimschoots behaald.

Kosten en tijd besparen?

Op een duurzame en verantwoorde manier tijd én geld besparen op de schoonmaak? Dat is mogelijk met de premium producten van QWIKR®. Doordat onze producten zijn ontworpen met in achtneming van de wensen van de schoonmaker, worden de schoonmakers blij door het gemak van de producten. Zodat zij op een zo ergonomisch mogelijk verantwoorde manier kunnen werken. 

Met een klein assortiment gaan we terug naar de basis. Niet voor elk oppervlak een andere doek en andere chemie. Zo bespaart u onder andere al kosten door geen gebruik meer te maken van chemie, want met alleen water worden >99,99% van de bacteriën verwijderd. Tevens hebben de Freshtex™ producten een lange levensduur. De Freshtex™ schoonmaakdoeken welke geproduceerd worden in Nederland kunnen tot wel 500 keer gewassen worden.