GezondheidszorgQWIKR® Professional in de gezondheidszorg

Met QWIKR® bieden wij onze hulp aan de gezondheidszorg. Zodat patiënten, cliënten en ouderen in een hygiënische en schone omgeving kunnen verblijven. Met onze professionele en frisse blik is een assortiment ontwikkeld waarin de schoonmaker centraal staat.

De schoonmaakhulpmiddelen van QWIKR® zijn met niets te vergelijken. Onze doelstelling om producten te ontwikkelen waarmee hygiënischer, beter en sneller kan worden gewerkt hebben we ruimschoots behaald.

Waarom is QWIKR dan zo geschikt voor de gezondheidszorg en wat is er anders?

Daar geven we graag een antwoord op. Bij de ontwikkeling van de producten is nagedacht over de rol van de schoonmaker in de gezondheidszorg. Daarom hebben we verschillende schoonmaakprofessionals betrokken tijdens het ontwikkelproces. Hierbij is het opgevallen dat de schoonmaakdoeken vaak niet het juiste formaat hebben; ze liggen niet lekker in de hand. Daarom heeft QWIKR® schoonmaakdoeken ontwikkeld die uniek zijn qua formaat en perfect in de hand liggen. Op deze manier kun je precies voldoende kracht zetten en glijdt het doek mooi over het oppervlak.

Tevens hebben we ons verdiept in een efficiëntere vuil-opname. Hoe vaak moet je over het vuil/de vlek heen wrijven voordat alles is opgenomen? Onze Freshtex™ doeken nemen het vuil snel op en houden het goed vast. De speciale coating zorgt voor een zeem-achtig effect, waardoor het oppervlak supersnel droog is en je zo tijd uitspaart. Onze doek zijn in een laboratorium getest en we kunnen bewijzen dat onze Freshtex™ doeken met enkel een beetje water >99,99% van de bacteriën verwijderen. Doordat alleen water voldoende is, kun je niet alleen besparen op het gebruik van chemie maar is het ook nog eens beter voor het milieu. We zijn er trots op dat QWIKR® bijdraagt aan een langdurig hygiënisch en fris resultaat.


Methode
Het maakt niet uit welke schoonmaakmethode er bij jou in de gezondheidszorg wordt gebruikt. Voor elke methode heeft QWIKR® een passende schoonmaakdoek. Wordt er bij jullie instelling gewerkt met de spray methode, met disposables of met de traditionele sopmethode? Geen probleem, in een vrijblijvend gesprek kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Premium
Het zijn de details die QWIKR® onderscheiden en het tot een premium maken. Daarnaast worden de doeken “gewoon” in Nederland gemaakt. We hebben de schoonmaker en onze doelstelling centraal gesteld tijdens de ontwikkeling en juist daarom durven wij met een gerust hart te zeggen: QWIKR® is dé oplossing als je werkelijk wilt innoveren op schoonmaakgebied.