Ons verhaal

Ons verhaal


Midden in de corona tijd stonden we met ons allen te klappen voor de zorg. Wat een prachtig gebaar! Bij ons ontstond het idee om méér te doen. We wilden onze hulp aanbieden aan de mensen in de zorg die verantwoordelijk zijn voor het hygiënisch schoonmaken van de omgeving waar patiënten, cliënten en ouderen verblijven.

Hierdoor is QWIKR® ontstaan; het beste schoonmaakgereedschap voor de gezondheidszorg. Een tevreden schoonmaker die een hygiënischer, frisser en sneller resultaat haalt in minder tijd.

Met hulp uit Amerika, Italië en de professionals hier uit Nederland is een prachtig assortiment neergezet waar de schoonmaker in de zorg behoefte aan heeft. Er wordt steeds minder gebruik gemaakt van vloeibare schoonmaakmiddelen en met de QWIKR® producten is chemie niet nodig.

QWIKR® heeft schoonmaakgereedschap ontwikkeld dat ‘nergens op lijkt’. Bij het ontwikkelen van de producten is het belang van de schoonmaker voorop gesteld. De producten zijn uniek qua formaat en afgestemd op de gebruiker, door de speciale fabricage in Nederland onderscheiden wij ons en behalen we het beste resultaat.

De doelstelling is om producten te leveren waarmee Hygiënischer, Beter en Sneller kan worden gewerkt met als resultaat een langere frisheid van de behandelende oppervlaktes. Ouderen, patiënten, cliënten en de zorgverleners dat is waar wij het allemaal voor doen.

QWIKR® windt er geen doekjes om: geen klap’pies maar lappies voor de zorg.