Tips voor een schoner resultaat in minder tijd

Zo maak jij je schoonmaakproces sneller en efficiënter!

Als schoonmaker wil jij maar één ding: een schoon en hygiënisch fris resultaat behalen in zo min mogelijk tijd. Waarschijnlijk heb je zo je eigen schoonmaakroutine. Maar wist je dat QWIKR® het graag nóg makkelijker maakt? Wij vertellen jou onze 3 tips voor sneller en efficiënter schoonmaken!

TIP 1. Stop met het gebruik van dure schoonmaakmiddelen

Het gebruik van dure schoonmaakmiddelen is helemaal niet nodig als je de juiste doeken gebruikt. Weg dus met al die schoonmaakmiddelen en hun verschillende gebruiksdoelen; welkom ‘schoonmaken met water’! Zo bespaar je flink op de inkoop van schoonmaakmiddelen én hoef je niet meer met chemicaliën te werken. 

Kies je voor de schoonmaakdoeken van QWIKR®? Dan is onze Q-Spray & Dry doek bijzonder handig: een dunne freshtex doek met een flinterdunne polyurethaan coating en ideaal in combinatie met een waterspray! Deze  werkdoek verwijdert maar liefst 99,99% van de bacteriën zonder gebruik van chemicaliën, heeft een hoog absorptieniveau én hoge schoonmaakcapaciteit.

TIP 2. Gebruik speciale doeken voor aluminium, RVS, spiegels en glas 

Sommige oppervlakken zijn een flinke uitdaging, zelfs voor de doorgewinterde schoonmaker. Werk jij nog steeds met aparte droogdoeken of zemen om een streperig resultaat te voorkomen? Dat hoeft niet langer! Met de Q-Inox & Glass freshtex doek ben je in één keer klaar! Deze hoogwaardige doek heeft een 3D-structuur en is geïmpregneerd met hoogwaardige polyurethaan. Met deze doek bereik je een streeploos resultaat zonder nadrogen. En ook handig: de doek verwijdert tijdens het gebruik 99,97% van de bacteriën. 

TIP 3. Maak gebruik van diposable vloerdoeken

Als schoonmaker ben je waarschijnlijk wel bekend met het fenomeen: stinkende vloermoppen die een voedingsbodem lijken voor bacteriën. En het vervelende is: meestal is dat ook zo. Juist daarom is het verstandig om gebruik te maken van disposable vloerdoeken. Zo kun je makkelijk je doeken vervangen zodra het nodig is en zorg je voor een hygiënischer resultaat.  Wat dacht je bijvoorbeeld van de Q-Dustaway disposable floormop? Deze statische vloerwisdoek is gemaakt van 100% polyester, wat hem een echte krachtpatser maakt. De speciale 3D-structuur houdt vuil goed vast en het reinigen van de vloer wordt daardoor kinderspel. Ook de Q-Easy disposable floormop is het vermelden waard. Deze klaar-voor-gebruik microvezel vlakmop is opgebouwd uit drie lagen en beschikt over een beschermende hygiënische folie. Hierdoor komt het vuil niet in contact met de vloerwisserhouder. En ook handig: alleen een beetje water is genoeg voor een blínkend schoon resultaat en de mop kan minstens 20m2 schoonmaken in één keer!

 

Vond jij deze tips handig en wil jij ook sneller en efficiënter schoonmaken met behulp van QWIKR®? Neem dan snel contact op met onze vertegenwoordiger en ontdek wat hij jóu zou aanbevelen! 


Ja, ik wil meer info over de QWIKR®-producten!
Geplaatst op 03 nov 2021.

Terug naar overzicht >