Schoonmaker in de zorg?

Maak kennis met QWIKR®!

Er is bijna geen plek te bedenken waar hygiëne belangrijker is dan de zorg. Want of het nu gaat om zorginstellingen voor ouderen, woongroepen, ziekenhuizen of privéklinieken, een goede hygiëne is vaak letterlijk van ‘levensbelang’. Dat vraagt om de allerbeste schoonmaakmaterialen. Materialen waarmee je ziekmakende micro-organismen grondig verwijdert én waarmee je een hygiënisch en langdurig fris resultaat behaalt. QWIKR® Professional biedt de oplossing!

Innovatief schoonmaken

Met hulp uit Amerika, Italië en professionals uit Nederland heeft QWIKR® een assortiment met innovatieve werkdoeken en disposables ontworpen. Speciaal bestemd voor schoonmakers in de zorg en helemaal ingericht op hun specifieke wensen. De producten hebben een uniek formaat en uitstekende reinigende eigenschappen, waarmee schoon en fris schoonmaken ‘een makkie’ wordt. Neem bijvoorbeeld de Freshtex doeken: innovatief en uniek dankzij de speciale coating én in staat om maar liefst 99,99% van de bacteriën te verwijderen met alleen water. En ook leuk om te weten: alle schoonmaakdoeken worden in Nederland geproduceerd. Dit geeft QWIKR® veel flexibiliteit om in te spelen op jóuw specifieke behoeften!

Beter voor de zorg, beter voor de schoonmaker

Met de nieuwe generatie schoonmaakdoeken wil QWIKR® bijdragen aan een schone en veilige omgeving voor kwetsbare mensen, maar ook aan een veilige omgeving voor de schoonmaker zélf. Hygiënisch schoonmaken hoeft niet gepaard te gaan met het gebruik van chemicaliën, sterker nog: met de doeken van QWIKR verwijder je 99,99% van de bacteriën zónder schoonmaakmiddelen. Alleen water en een doek zijn voldoende voor een effectieve en hygiënische schoonmaak. Zo worden schoonmakers niet langer blootgesteld aan chemicaliën en kunnen ze op een duurzame, veilige en verantwoorde manier hun werk doen; jaar in jaar uit!

Maak kennis met de bestsellers!

In de gezondheidszorg is de Q-Spray & Dry een absolute bestseller. Deze doek is heel geschikt om te gebruiken in combinatie met een waterspray, zodat uitwringen in een vieze emmer niet meer nodig is. De ultradunne freshtex doek neemt vuil en vocht goed op én houdt het vast. Dankzij het slanke formaat kun je bovendien meer doeken wassen in één wastrommel. En ook handig: de doeken zijn verkrijgbaar in verschillende HACCP kleurcodes – zo kun je kruisbesmetting makkelijk voorkomen. Klaar met het schoonmaken van de oppervlakken? Dan pak je de vloer aan met de Q-Easy disposable floormop. Deze wegwerpdweil kan maar liefst 20m2 in een keer aanpakken, waardoor je maar weinig moppen nodig hebt. En dat scheelt weer afval!


Benieuwd naar ál onze schoonmaakproducten voor de zorg of meer weten over QWIKR? Ga naar www.qwikr-professional.nl of stuur meteen een mail!

 

> Ik wil graag meer informatie over QWIKR


Geplaatst op 30 sep 2021.

Terug naar overzicht >