QWIKR® zet de schoonmaker in het zonnetje

Bedankt jij maakt het verschil!


Vandaag is het dag van de schoonmaker en willen we alle schoonmakers een schouderklopje geven. Elk jaar wordt er terug gedacht aan 15 juni 1990; er werd die dag in Amerika gedemonstreerd voor betere arbeidsvoorwaarden voor de schoonmaakbranche. Schoonmakers zijn vakmensen en vandaag spreken we deze waardering hardop uit en zetten de schoonmaker in het zonnetje.

Zonder schoonmakers zijn we nergens en deze dag hebben zij dan ook meer dan verdiend. QWIKR® wil het de schoonmakers zo leuk en makkelijk mogelijk maken. Daarom zijn de QWIKR® professional schoonmaakdoeken ontwikkeld door de schoonmaker voor de schoonmaker. Zij weten immers waar zij het fijnste en beste mee kunnen schoonmaken in de gezondheidszorg.

De voordelen van QWIKR voor de schoonmaker 

De QWIKR® schoonmaakproducten zijn ontwikkeld voor de schoonmaker door de schoonmaker. QWIKR® wil de efficiëntie verhogen en het de schoonmakers zo makkelijk mogelijk maken. Schoonmaken is lichamelijk fysiek zwaar werk, maar het kan makkelijker. QWIKR® waardeert niet alleen vandaag de schoonmaker, maar elke dag. De speciale coating over de QWIKR® werkdoeken zorgt voor minder wrijvingsweerstand dan bij traditionele microvezeldoeken. Hierdoor heeft de schoonmaker aan het einde van de dag geen last heeft van de gewrichten. Als tweede is tijdens het ontwikkelingsproces onderzoek gedaan naar de optimale maat voor de QWIKR® Freshtexdoeken™. Wanneer ze ¼ of 1/8 gevouwen worden liggen ze perfect in de hand. Niet te dik en niet te groot. Hierdoor hoeft er minder kracht gezet te worden bij het schoonmaken. Deze combinatie zorgt voor ergonomische verantwoorde schoonmaak producten en een blije medewerker aan het einde van de dienst.

Nieuwste innovatie op het gebied van schoonmaak

Ook bij de nieuwste QWIKR® innovatie is nagedacht over het welzijn van de schoonmaker en de omgeving waarin patiënten, cliënten en ouderen verblijven. Met het Freshtex™ matrix materiaal kan hygiënisch worden schoongemaakt en is er minder wrijvingsweerstand dan bij de traditionele mop. Ook laat de Q-Mop een kleinere waterfilm achter waardoor het risico op valpartijen wordt verkleind. Deze combinatie zorgt voor efficiënt schoonmaken. Wij gunnen de schoonmaker elke dag het beste gereedschap.

QWIKR® zet zich samen met de schoonmakers in voor een langdurig fris en hygiënisch resultaat.

Alle schoonmakers bedankt voor jullie geweldige inzet!

Wil jij ook het beste materiaal voor de schoonmakers? Neem dan contact op via 0620274937 en vraag het gratis proefpakket aan.


Geplaatst op 14 jun 2022.

Terug naar overzicht >